Пілінг

Пілінг - одна з найпоширеніших процедур у галузі естетичної медицини та косметології. Метод є популярним завдяки можливості швидкого отримання естетичного ефекту.

Термін «пілінг» походить від англійського «to peel» – «очищати» і використовується для позначення процесу відлущування верхнього шару епідермісу. Процедура дає змогу вирішити значну кількість косметологічних проблем.

Завдяки пілінгу відбуваються процеси вирівнювання текстури й кольору шкіри, очищення і звуження пор, регулювання кератинізації, стимуляція репаративних процесів, синтезу еластину і колагену, ліфтинг шкіри, поліпшення мікроциркуляції, лімфодренаж.

Пілінги, в залежності від ознак, бувають різними: механічний, хімічний, апаратний (ультразвуковий), поверхневий, серединний, глибокий, одномоментний тощо.

Вид пілінгу, який буде мати найбільший ефект, визначає фахівець в залежності від побажань пацієнта, його віку, стану шкіри та інших ознак.

Процедура пілінгу супроводжується етапами передпілінгової підготовки й постпілінгової реабілітації.

Підготовка до пілінгу обов'язково починається з попередньої консультації, в ході якої фахівець завчасно обговорює з пацієнтом перелік необхідних питань.

У Медичному центрі «Імперіал Медіка» послуги з пілінгу надаються кваліфікованими косметологами-дерматологами.

Ми дбаємо про Ваше здоров’я та красу!

Записатися на прийом до лікаря