Антицелюлітний масаж

Щороку з наближенням теплої пори приходить час відкрити тіло для сонячних променів. У гардеробі все частіше з’являються короткі шорти, спідниці. Дуже часто дівчата, жінки можуть відмовляти собі в такому одязі, оскільки мають проблему целюліту.

Целюліт - це структурні зміни у підшкірно-жировому шарі шкіри людини, що призводять до порушення мікроциркуляції крові та відтоку лімфи.

Найбільш вразливими є ділянки стегон, ніг, сідниць, рук та живота. В силу фізіології частіше цією проблемою страждають жінки. Причому не тільки з зайвою вагою, а й модельної зовнішності, адже целюліт - це не тільки жирові відкладення, а ще - порушення кровообігу.

Причинами появи целюліту можуть бути: сидячий спосіб життя, неправильне харчування, гормональні збої, порушення кровопостачання (тісна білизна та одяг), а також стреси.

Але не варто опускати рук, адже подолати цю проблему реально.

Одним із найдієвіших способів є антицелюлітний масаж. Ця процедура потребує особливої методики проведення. Тому вплив на зони прояву та інтенсивність масажу, як і тип проведення процедури, може визначити лише спеціаліст. Існує багато методик антицелюлітного масажу ручного і апаратного. Крім того масаж завжди передбачає поєднання з лімфодренажною методикою, адже під дією масажу, підшкірно-жирова клітковина проходить процес розпаду і всі залишки будуть виводитись з організму за допомогою лімфатичної системи.

Не слід забувати й про протипоказання до антицелюлітного масажу:

  • будь-які дефекти на шкірі (поранення, висипка, гематоми, вугрі та гнійні утворення);
  • варикоз;
  • зк пухлини;
  • особливі стану організму жінки (місячні, вагітність);
  • загострення хвороб або застуда.

Проходження курсу антицелюлітного масажу у Медичному центрі «Імперіал Медіка» не тільки позбавить Вас від проявів целюліту, а й поліпшить стан шкіри, зробивши її більш пружною, покращить кровообіг, прискорить метаболізм. Покращаться контури фігури, що дасть змогу Вам попрощатись із зайвими сантиметрами на тілі!

Ми дбаємо про Ваше здоров’я!

Записатися на прийом до лікаря